28. oktober 2011

Prosjekt julekuler



Jaja... jeg vet. Dette var jo fjorårets store hit før jul. Men jeg bruker å henge etter når det gjelder slike ting jeg. Hehe.
Har da satt igang med min første julekule. Dette må sies er aller første gang jeg har blitt utstyrt med hele 5 strikkepinner på engang. Jeg som egentlig har mer enn nok å holde styr på med to men.. Min snille mor skulle lære meg hvordan jeg tyder mønsteret, hvordan jeg skal holde styr på alle disse strikkepinnene, hvordan jeg øker masker osv.. Joa, etter ei stund fikk jeg det jo faktisk til, og jeg har strikka halve kula nå. Ser denne kula grei ut når den blir ferdig, så blir det nok strikka noen flere også ja :0) Ikke verst at jeg får dette til asså. Imponert over meg selv jeg, med tanke på at den blå puffen var mitt aller første skikkelige strikkeprosjekt (sett bort ifra en og annen telysevarmer o.l).



Skal prøve og bli ferdig med denne her så fort som mulig da jeg har en heeeel del annet og finne på i helga også. Er jo Halloween på mandag, og det skal jo såklart "feires" på vår måte. Unga syns det er stas, så da får vi vel dekorere huset litt med oransje (oransje av alle ting. Greit i små mengder, men ikke som hovedfarge i interiøret nei), og sorte hodeskaller. Gresskar skal skjæres ut, og settes på trappa med lys i. Det var veldig viktig ifølge unga. For da så unga som var ute å gikk "Knask eller Knep" hvor de kunne ringe på å få seg litt godis. ;0)

Hva slags planer har dere for helga da?